Disclaimer

De website van Galerie Wiek XX is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en wordt regelmatig geactualiseerd. Galerie Wiek XX kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade als gevolg van onjuistheden en / of onvolledigheden die op deze website kunnen voorkomen. Galerie Wiek XX kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor schade aan de computer, hard- en software, virussen en andere ongemakken en / of verlies aan tijd, door het gebruik van deze website.

De gehele inhoud van deze site, inclusief alle grafische en of fotografische afbeeldingen, valt onder het copyright van Galerie Wiek XX, tenzij anders vermeld. Niets wat voorkomt op deze website mag worden vermenigvuldigd en / of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, digitaal en op enige andere wijze, zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van Galerie Wiek XX.

Galerie Wiek XX houdt de website naar haar beste inspanning up-to-date.

Prijswijzigingen voorbehouden. Galerie Wiek XX aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor prijzen welke foutief zijn weergegeven.

Contact

Galerie Wiek XX
Voorstraat 50
9693EH Bad Nieuweschans
Nederland
T. +31 (0)597 521 393
M. + 31 (0)6 53 54 1876
E. info@wiekxx.nl

Openingstijden:
Vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00
Andere dagen alleen op afspraak.

Veilig online bestellen

✓ betaal veilig met iDEAL

✓ Veilige SSL verbinding

✓ Galerie Wiek XX toegelaten tot de kunstkoopregeling van het Mondriaan Fonds

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Galerie Wiek XX en blijf op de hoogte van actueel werk

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacystatement. Ok, sluiten