Matthijs Röling

Matthijs Röling geb.1943
Matthijs Röling kreeg zijn opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en de Rijksakademie van Beeldende Kunsten Amsterdam.
Vanaf 1974 was hij ondermeer werkzaam als docent schilderen aan de Minerva Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving in Groningen.
De stijl waarin Matthijs schildert is moeilijk onder één noemer te vangen. genoemd. De stijl wordt door Matthijs zelf wel impressionisme genoemd.
Monumentale wand- en plafondschilderingen van Matthijs Röling vervaardigd in samenwerking met zijn collega Wout Muller zijn ondermeer te zien in de aula van de Rijksuniversiteit Groningen en in Cultureel Centrum het Marnehoes in Wehe den Hoorn.

Contact

Galerie Wiek XX
Voorstraat 50
9693EH Bad Nieuweschans
Niederlande
T. +31 (0)597 521 393
M. + 31 (0)6 53 54 1876
E. info@wiekxx.nl

Öffnungszeiten:
Freitag, Samstag und Sonntag von 12.00 bis 17.00 Uhr. Andere Tage nur nach Vereinbarung.

Sicher online bestellen

✓ Sichere Zahlung per Banküberweisung

✓ Sichere SSL-Verbindung

✓ Galerie Wiek XX toegelaten tot de kunstkoopregeling van het Mondriaan Fonds

Rundbrief

Melden Sie sich für den kostenlosen Rundbrief von Galerie Wiek XX an und bleiben Sie über die aktuelle Entwicklungen auf dem Laufenden

Für Rundbrief hier anmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacystatement. Ok, sluiten