No artwork here

Matthijs Röling

Matthijs Röling geb.1943
Matthijs Röling kreeg zijn opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en de Rijksakademie van Beeldende Kunsten Amsterdam.
Vanaf 1974 was hij ondermeer werkzaam als docent schilderen aan de Minerva Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving in Groningen.
De stijl waarin Matthijs schildert is moeilijk onder één noemer te vangen. genoemd. De stijl wordt door Matthijs zelf wel impressionisme genoemd.
Monumentale wand- en plafondschilderingen van Matthijs Röling vervaardigd in samenwerking met zijn collega Wout Muller zijn ondermeer te zien in de aula van de Rijksuniversiteit Groningen en in Cultureel Centrum het Marnehoes in Wehe den Hoorn.

Contact

Galerie Wiek XX
Voorstraat 50
9693EH Bad Nieuweschans
The Netherlands
T. +31 (0)597 521 393
M. + 31 (0)6 53 54 1876
E. info@wiekxx.nl

Openinghours:
Friday, Saturday and sunday from 12.00 till 17.00
Other days by appointment only

Free delivery within the Netherlands applies to all our artworks. We are happy to give you a quotation for deliveries abroad.

Order safely online

✓ Secure payment by Bank Transfer


✓ Secure SSL connection

✓ Gallery Wiek XX admitted to the art purchase scheme of the Mondriaan Fund

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay informed about new work.

Subscribe

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacystatement. Ok, sluiten