bekijk alle 2 kunstwerken van Matthijs Röling »

Matthijs Röling

Matthijs Röling geb.1943
Matthijs Röling kreeg zijn opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en de Rijksakademie van Beeldende Kunsten Amsterdam.
Vanaf 1974 was hij ondermeer werkzaam als docent schilderen aan de Minerva Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving in Groningen.
De stijl waarin Matthijs schildert is moeilijk onder één noemer te vangen. genoemd. De stijl wordt door Matthijs zelf wel impressionisme genoemd.
Monumentale wand- en plafondschilderingen van Matthijs Röling vervaardigd in samenwerking met zijn collega Wout Muller zijn ondermeer te zien in de aula van de Rijksuniversiteit Groningen en in Cultureel Centrum het Marnehoes in Wehe den Hoorn.

Contact

Galerie Wiek XX
Voorstraat 50
9693EH Bad Nieuweschans
Nederland

Tel Henriëtte Mulder: + 31 (0)6 53 54 38 45
b.g.g. +31 (0) 6 53 54 18 76
E-mail: info@wiekxx.nl

Openingstijden:
Vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00
Andere dagen alleen op afspraak.

Voor al onze kunstwerken geldt namelijk gratis levering binnen Nederland. Voor leveringen naar het buitenland geven wij u graag een prijsopgave.

Veilig online bestellen

✓ Betaal veilig met iDEAL


✓ Veilige SSL verbinding

✓ Galerie Wiek XX toegelaten tot de kunstkoopregeling van het Mondriaan Fonds

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Galerie Wiek XX en blijf op de hoogte van actueel werk

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacystatement. Ok, sluiten