bekijk alle 5 kunstwerken van Jannes Koetsier »

Jannes Koetsier

Jannes Koetsier is in 2003 afgestudeerd aan Minerva, Academie voor Beeldende Kunst te Groningen. Daarna heeft hij de opleiding docent Beeldende Kunst gedaan aan voornoemde Academie. Zijn werk is figuratief met de nadruk op ambacht en techniek. Jannes Koetsier hecht grote waarde aan verfbehandeling, anatomie en compositie.
Het plezier van het schilderen met olieverf is voor Jannes een motivatie om te schilderen. Een schilderij is geslaagd als het schilders plezier af te zien is aan het eindresultaat. De verf mag gezien worden en is soms nadrukkelijk aanwezig in het werk van Koetsier.
Een geschilderd portret leeft!
Er zit beweging en dynamiek in een schilderij. Dat komt mede door de schilderstoets. En omdat het geen momentopname is, zoals een foto, maar een registratie van een gezicht gedurende langere tijd. Daardoor komt de geportretteerde echt tot leven.

Contact

Galerie Wiek XX
Voorstraat 50
9693EH Bad Nieuweschans
Nederland

Tel Henriëtte Mulder: + 31 (0)6 53 54 38 45
b.g.g. +31 (0) 6 53 54 18 76
E-mail: info@wiekxx.nl

Openingstijden:
Vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00
Andere dagen alleen op afspraak.

Voor al onze kunstwerken geldt namelijk gratis levering binnen Nederland. Voor leveringen naar het buitenland geven wij u graag een prijsopgave.

Veilig online bestellen

✓ Betaal veilig met iDEAL


✓ Veilige SSL verbinding

✓ Galerie Wiek XX toegelaten tot de kunstkoopregeling van het Mondriaan Fonds

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Galerie Wiek XX en blijf op de hoogte van actueel werk

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacystatement. Ok, sluiten