bekijk alle 11 kunstwerken van Clary Mastenbroek »

Clary Mastenbroek

Clary Mastenbroek woont en werkt in Ierland. Zij schildert in transparante lagen, waarbij de Textuur een belangrijke rol speelt. In haar werk keren bepaalde Thema 's regelmatig terug, zoals Hades en Eros; de vrouw (als bron van vernieuwing versus verval); stenen en bronzen paarden die in haar schilderijen weer tot leven worden gewekt, dierenskeletten en hondenmaskers. Door de combinatie van deze Thema 's, waarvan een deel symbolisch geladen is, roept ze allerlei associaties op en slaat ze een brug tussen droom en werkelijkheid, tussen leven en dood. Clary Mastenbroek studeerde van 1963-1967 aan de Rietveld Academie Amsterdam. Ze illustreert, schildert Portretten en maakt kamerschermen. Mastenbroek exposeerde in Galeries en Musea in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Londen, New York en Ierland. Haar werk bevindt zich in privé- en museumcollecties.

Contact

Galerie Wiek XX
Voorstraat 50
9693EH Bad Nieuweschans
Nederland
T. +31 (0)597 521 393
M. + 31 (0)6 53 54 1876
E. info@wiekxx.nl

Openingstijden:
Vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00
Andere dagen alleen op afspraak.

Voor al onze kunstwerken geldt namelijk gratis levering binnen Nederland. Voor leveringen naar het buitenland geven wij u graag een prijsopgave.

Veilig online bestellen

✓ Betaal veilig met iDEAL


✓ Veilige SSL verbinding

✓ Galerie Wiek XX toegelaten tot de kunstkoopregeling van het Mondriaan Fonds

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Galerie Wiek XX en blijf op de hoogte van actueel werk

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacystatement. Ok, sluiten