Amiran Djanashvili

Terug

Geen kunstwerken aanwezig

Amiran Djanashvili

T. Asahani en M. Tsintabadze, resp. Beeldhouwen en tekenen werd hij in 1981 toegelaten tot de staatsacademie voor schone kunsten. In 1987 voltooide hij zijn studie aan de afdeling Beeldhouwen en emigreerde in 1991 naar Nederland.
Amiran is bekend met de joodse Thematiek en hij vindt veel inspiratie in het religieuze leven, in mensen, zowel naakten als portretten.
In Amiran=s beelden zijn de compositie en de vorm het belangrijkste. Hij probeert altijd compacte beelden te maken, hij laat niets aan het toeval over, elk detail moet bijdragen aan de Amiran Djanashvili (Tbilisi, 1962)
De in 1962 in Georgië geboren beeldhouwer Amiran Djanashvili werd in 1969 toegelaten tot de Kunstschool voor begaafde kinderen in Tbilisi. Na 2 jaar privélessen bij totale compositie van het beeld.

.

Contact

Galerie Wiek XX
Voorstraat 50
9693EH Bad Nieuweschans
Nederland

Tel Henriëtte Mulder: + 31 (0)6 53 54 38 45
b.g.g. +31 (0) 6 53 54 18 76
E-mail: info@wiekxx.nl

Openingstijden:
Vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00
Andere dagen alleen op afspraak.

Voor al onze kunstwerken geldt namelijk gratis levering binnen Nederland. Voor leveringen naar het buitenland geven wij u graag een prijsopgave.

Veilig online bestellen

✓ Betaal veilig met iDEAL


✓ Veilige SSL verbinding

✓ Galerie Wiek XX toegelaten tot de kunstkoopregeling van het Mondriaan Fonds

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Galerie Wiek XX en blijf op de hoogte van actueel werk

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacystatement. Ok, sluiten