Galerie Wiek XX

KunstKoop Mondriaan Fonds 100 % Kunst 0% Rente

Kunst Koop & Algemene voorwaarden

Hedendaagse kunst voor iedereen

Tussen beeldende kunst en u als consument gaapt soms een kloof: de prijs.

Met de KunstKoop van de Mondriaan Stichting kunt u deze overbruggen. Ziet u bij Galerie Wiek XX een mooi schilderij, beeld of ander object, dan staat niets u meer in de weg om het tot uw eigendom te maken. U betaalt namelijk niet het totaalbedrag ineens, maar sluit een renteloze lening. Die lost u af (dus geheel renteloos!) in maximaal 36 maandelijkse termijnen. Zo kent schoonheid een betaalbare prijs.
Zie voor informatie over Kunst Koop en onze algemene voorwaarden: Website De Kunst Koop

Henriëtte Mulder - Eigenaar

Galerie Wiek XX met een knipoog naar de werkelijkheid.

Galerie Wiek XX, voor figuratieve en realistische kunst in Bad Nieuweschans bestaat sinds 1977. Het is daarmee een van de weinige galeries in Noord-Nederland die zo lang op professioneel niveau opereert. De kunstenaars van Galerie Wiek XX vormen een mix van bekende, gearriveerde kunstenaars en jong talent.
Een algemene karakterisering van het soort kunst dat de bezoeker in Wiek XX zou kunnen aantreffen, laat zich als volgt verwoorden: sferische figuratieve kunst, waarin soms een sterk persoonlijke symboliek een rol speelt. In dit werk geeft de kunstenaar blijk van een technische uitgebalanceerd ambachtelijk kunnen. De aandacht voor het onderzoek naar de werking van het licht op kleur en vorm is hierbij essentieel. Met een dergelijke beschrijving wordt een indruk van de galerie gegeven. Er wordt echter voorbijgegaan aan de individuele kwaliteiten van de afzonderlijke kunstenaars. Zij tonen ieder een variant. Dit resulteert dan ook in de presentatie van een aantal uiteenlopende kunstuitingen binnen de grenzen die het gebied afbakenen waar de galerie voor staat.
De keuze om alleen figuratieve, realistische kunst te exposeren en te verkopen is volledig ingegeven door de eigen persoonlijke voorkeur van de galeriehouders.

Contact

Galerie Wiek XX
Voorstraat 50
9693EH Bad Nieuweschans
Nederland

Tel Henriëtte Mulder: + 31 (0)6 53 54 38 45
b.g.g. +31 (0) 6 53 54 18 76
E-mail: info@wiekxx.nl

Openingstijden:
Vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00
Andere dagen alleen op afspraak.

Voor al onze kunstwerken geldt namelijk gratis levering binnen Nederland. Voor leveringen naar het buitenland geven wij u graag een prijsopgave.

Veilig online bestellen

✓ Betaal veilig met iDEAL


✓ Veilige SSL verbinding

✓ Galerie Wiek XX toegelaten tot de kunstkoopregeling van het Mondriaan Fonds

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Galerie Wiek XX en blijf op de hoogte van actueel werk

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacystatement. Ok, sluiten