Keine Kunstwerke gefunden

Betrachten Sie die 0 kunstarbeiten von Amiran Djanashvili »

Amiran Djanashvili

T. Asahani en M. Tsintabadze, resp. Beeldhouwen en tekenen werd hij in 1981 toegelaten tot de staatsacademie voor schone kunsten. In 1987 voltooide hij zijn studie aan de afdeling Beeldhouwen en emigreerde in 1991 naar Nederland.
Amiran is bekend met de joodse Thematiek en hij vindt veel inspiratie in het religieuze leven, in mensen, zowel naakten als portretten.
In Amiran=s beelden zijn de compositie en de vorm het belangrijkste. Hij probeert altijd compacte beelden te maken, hij laat niets aan het toeval over, elk detail moet bijdragen aan de Amiran Djanashvili (Tbilisi, 1962)
De in 1962 in Georgië geboren beeldhouwer Amiran Djanashvili werd in 1969 toegelaten tot de Kunstschool voor begaafde kinderen in Tbilisi. Na 2 jaar privélessen bij totale compositie van het beeld.

.

Contact

Galerie Wiek XX
Voorstraat 50
9693EH Bad Nieuweschans
Niederlande

Tel Henriëtte Mulder: + 31 (0)6 53 54 38 45
b.g.g. +31 (0) 6 53 54 18 76
E-mail: info@wiekxx.nl

Öffnungszeiten:
Freitag, Samstag und Sonntag von 12.00 bis 17.00 Uhr. Andere Tage nur nach Vereinbarung.

Die kostenlose Lieferung innerhalb der Niederlande gilt für alle unsere Kunstwerke. Gerne unterbreiten wir Ihnen ein Angebot für Lieferungen ins Ausland.

Sicher online bestellen

✓ Sichere Zahlung per Banküberweisung


✓ Sichere SSL-Verbindung

✓ Die Galerie Wiek XX wurde in das Kunstkaufprogramm des Mondriaan Fund aufgenommen

Rundbrief

Melden Sie sich für den kostenlosen Rundbrief von Galerie Wiek XX an und bleiben Sie über die aktuelle Entwicklungen auf dem Laufenden

Für Rundbrief hier anmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacystatement. Ok, sluiten